D.O.O "Ukras" Vranje
Partizanski put 8/2, 17500 Vranje
+381 [0]17 423 300, +381 [0]17 476 436

Poslovni susreti u Leskovcu

Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga bio je domaćin međunarodnih poslovnih susreta i mini sajma "start up" kompanija 1. i 2. novembra 2016.godine u hotelu "Pašina česma".

Ovaj jedinstveni događaj okupio je preko 350 učesnika i posetioca iz Srbije i inostranstva. Poslovni susreti za 130 privrednih subjekata iz regiona (Srbija, Bugarska, Makedonija), među kojima je i Ukras d.o.o iz Vranja, omogućili su promociju proizvoda i usluga, uspostavljanje novih poslovnih kontakta i pronalaženja poslovnih partnera. Model organizovanja poslovnih susreta zasnivao se na sajamskoj prezentaciji dobitnika grantova PSD projekta i organizaciji bilateralnih sastanaka privrednika po formatu direktnog kontakta privrednik sa privrednikom (B2B). Organizovani poslovni susreti omogućili su učesnicima i korisnicima PSD projekta istraživanje novih poslovnih mogućnosti preko pronalaženja novih potencijalnih klijenata/kupaca, dobavljača i partnera za zajednička ulaganja ili razvoj inovativnih projekata.

Ovom značajnom privrednom događaju, između ostalih, prisustvovali su ambasador SAD u Srbiji, Kajl Skat, direktor Razvojne agencije Srbije, Željko Sertić, i koordinator projekta Podrške razvoju privatnog sektora, Ana Žegarac.

© 2020. D.O.O Ukras Vranje, Sva prava zadržana