D.O.O "Ukras" Vranje
Partizanski put 8/2, 17500 Vranje
+381 [0]17 423 300, +381 [0]17 476 436

Međunarodni sajam MOS u Celju u Sloveniji

Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okuga u saradnji sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj i Razvojnom agencijom iz Kraljeva, a uz podršku USAID -a organizovao je sajamski nastup za preduzeća iz Leskovca i Vranja na 48. Međunarodnom sajmu MOS, u Celju u Sloveniji.

Na za jedničkom štandu svoje proizvode predstavila su dva preduzeća iz Leskovca koja se bave proizvodnjom nameštaja i bebi opreme „Filip i ko“ i „Bebi snovi“ i tri preduzeća iz Vranja, „Cerak“ koje se bavi proizvodnjom aluminijumske i PVC stolarije, metalnom galanterijom i proizvodima od stakla, preduzeće „Ukras“ koje se bavi proizvodnjom opreme za zaštitu na radu (XTZ) i „Morava enterijeri“ koje se bavi proizvodnjom nameštaja. Za preduzeća iz Srbije organizovani su poslovni sastanci sa preduzećima iz Kine, koja je bila zemlja partner Celjkog sajma u 2015. godini kao i brojni drugi poslovni sastanci.

MOS jej edan od najvećih i najvažnijih trgovinskih sajmova u Sloveniji i regionu koji pruža nove poslovne mogućnosti, nove ideje, trendove i proizvode.

© 2020. D.O.O Ukras Vranje, Sva prava zadržana